Brandfolk på særopgave

Foto: Morten Sundgaard - Skadestedsfotograf.dk

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk


Brandvæsnet har andre opgaver en at slukke ildebrande. Lørdag aften måtte de f.eks. gøre arbejdet færdige for nogle håndværkere, som tilsyneladende havde haft travlt med at komme hjem og holde weekend.

Klokken 18.08 indløb der en melding til indsatslederen om at lave et eftersyn i Lundestræde i Holbæk. Her havde håndværkere lagt underpap på taget af et skur, som man er ved at bygge op efter en bilbrand tidligere på året, hvor ilden også havde fået godt fat i skuret. Men håndværkerne havde ikke fået fastgjort underpappet til weekenden.

Indsatslederen rekvirerede brandfolk, der bevæbnet med skruemaskiner, hurtigt fik fastgjort pappet, så det ikke fløj af.

This slideshow requires JavaScript.

Denne artikel er publiceret den 7. august 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply