Har du fået stjålet fælge og dæk i nat? – så hører politiet gerne fra dig

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Arkivfoto: Rolf Larsen.


Politiet søger ejeren af et sæt BMW-aluminiumsfælge, som muligvis er blevet stjålet i nat i Holbæk.

Klokken 01.22 fik en hundepatrulje øje på en svensk indregistreret varebil, der kom kørende ad Munkholmvej. Patruljen standsede bilen på Blomsterhaven og i bilen sad fire rumænere. Derudover var der 4 stk. 19” aluminiumsfælge mrk. BMW, der, ifølge politiet, tydeligvis var lagt i bilen for nylig.

De fire personer i bilen forsøgte at forklare, at de var købt af en ukendt mand i København, men de havde ingen kvitteringer eller andet. Politiet sikrede de fires generalia og politiet tog fælgene med henblik på at finde ud af, hvor de er stjålet fra.

Politiet hører meget gerne fra personer, der har fået stjålet nævnte fælge og dæk. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 19. juli 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply