Video: Over 2 tons på maven

Cirkus Baldoni var lørdag på Orø - søndag er der forestilling på Tuse Næs. Foto: Jesper von Staffeldt.

Cirkus Baldoni var lørdag på Orø – søndag er der forestilling på Tuse Næs. Foto: Jesper von Staffeldt.

Danskerne er kendt for at slægte amerikanerne på: Mange af os er lidt for godt i stand.

Men der er vel næppe noget menneske, som har slæbt rundt med en mave på mere end to tons! Nej, de to tons “sad” ikke på en mave, men på Hercules – den stærke mand i Cirkus Baldoni, som faktisk fik en over to tons tung bil oven på sin mave, da han blev “kørt over” af en solidt bygget Volvo.

Tror du Holbaekonline.dk overdriver? – så se vores lille video, som vi optog på Orø i dag lørdag, hvor det lille, men populære Cirkus Baldoni igen havde lagt vejen forbi Isefjordens Perle. Og vil du overbevises endnu mere så tag til Udby på Tuse Næs søndag og se hele cirkusforestillingen, den er pengene værd! Forestillingen starter klokken 15.

Læs også: Cirkus Baldoni kommer til Orø og Tuse Næs

Denne artikel er publiceret den 9. juli 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply