Dummere end politiet tillader

Foto: Politi.dk

Foto: Politi.dk


Politiet kan prise sig lykkelige over, at nogen kriminelle til tider opfører sig ‘dummere end politiet tillader’.

Ved 10-tiden i går fik politiet en anmeldelse om to mistænkelige rumænske varebiler, som stod bakket op mod hinanden på en parkeringsplads ved Tjebberup uden for Holbæk.

Politiet kørte til stedet, men fik i første omgang kun fat i den ene bil, der viste sig at indeholde forskelligt værktøj m.v., som ikke umiddelbart kunne sættes i forbindelse med et tyveriforhold.

En times tid senere fandt politiet den anden varebil, og det viste sig, at den indeholdt fire bådmotorer gemt bag nogle gamle dæk. Et tjek viste, at bådmotorerne var stjålet i forbindelse med en sag fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi. To personer i bilen blev anholdt og overført til politiet i Sydsjælland.

Senere på dagen henvendte ejeren af den første bil sig selv på politistationen i Holbæk, hvor han beklagede sig over, at politiet havde mistænkt ham for tyveri.

Det skulle vis sig at være en meget dum disposition, for i samarbejde med Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi var det nemlig blevet konstateret, at det værktøj, der lå i bilen stammede fra indbrud i Sydsjælland, hvorfor føreren af denne bil også blev anholdt og overført til Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Dermed blev en god iagttagelse af to mistænkelige biler, gjort af en borger, årsag til opklaring af flere indbrud.

Denne artikel er publiceret den 6. juli 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply