Orø Midsommerdage er i gang

MizzDaizy  på Orø Midsommerdage. Foto: Ib Ballisager.

MizzDaizy på Orø Midsommerdage. Foto: Ib Ballisager.


I går fredag tog man hul på Orø Midsommerdage på Hestebedgård, en festival som strækker sig over 3 dage og byder på knap 25 forskellige indslag lige fra det lokale Orø-kor, country & blues musik til fortælling af eventyr.

Og vejret kan næsten ikke være bedre som det er nu, til et sådant arrangement, som både trækker publikum og optrædende fra nær og fjern. Der er mulighed for at opholde sig både uden – og indendørs, og man kan selv medbringe mad, eller købe det i forsamlingshuset eller Spisestedet og drikkevarer kan købes på stedet.

Hele programmet for Orø Midsommerdage kan se her.

Den første lørdag i juli måned bringer Holbaekonline et lille uddrag af festivalen og det sker som sædvanlig på Lokalkanalen kl.12.30

Denne artikel er publiceret den 25. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply