Kristian Holm og Saban Özdogan stopper

Kristian Holm stopper i Holbæk B&I - med bopæl i København, fuldtidsstudier i Hillerød og fodbold i Holbæk er det ikke nemt at få tingene til at hænge sammen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Kristian Holm stopper i Holbæk B&I – med bopæl i København, fuldtidsstudier i Hillerød og fodbold i Holbæk er det ikke nemt at få tingene til at hænge sammen. Arkivfoto: Rolf Larsen.

For to spillere på Holbæk B&Is 2. divisionshold blev lørdagens kamp også den sidste for deres vedkommende hos Holbæk B&I. De to spillere, Kristian Holm og Saban Özdogan har nemlig valgt at stoppe.

Mens Saban Özdogan kom til Holbæk sidste sommer, så har Kristian Holm været bærende spiller på holdet. En betragtning som sportschef Steen Vester er enig i:

– Kristian er jo næsten en institution for sig! Han har været anfører og en vital spiller i nogle af de hårdeste år for klubben.

– Han har haft enorm betydning for holdet, klubben og for den instilling og attitude, vi gerne ser for en ægte HB&I’er! Vi er glade og stolte over, at have nydt godt af Kristians kvaliteter de seneste mange år, siger Steen Vester til klubbens hjemmeside.

For Kristian Holm er afskeden også et farvel med barndomsklubben:

– Jeg er yderst taknemmelig for min tid i Holbæk B&I. Holdkammerater, trænere, ledere, fysser, kantinedamer m.m har gjort det til en fantastisk tid for mig. Bopæl i København, fuldtidsstudie i Hillerød og fodbold i Holbæk har gjort at jeg, rent logistisk, har haft svært ved at få min hverdag til at gå op. Samtidig har jeg mod på en ny udfordring – både som menneske og fodboldspiller

Kristian Holm debuterede for klubbens seniorhold i 2010.

Saban Özdogan har valgt at stoppe. Foto: Rolf Larsen.

Saban Özdogan har valgt at stoppe. Foto: Rolf Larsen.

Denne artikel er publiceret den 20. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply