29. marts 2024

Jonas Bengtson redder lidt af æren da han her scorer til 1-3. Foto: Rolf Larsen.

276 tilskuere trodsede sommervarmen for at se Holbæk B&I spille mod B93 i den næstsidste hjemmekamp i denne sæson.

Første halvleg blev i sær brugt til at se hinanden an. Der var ingen store chancer til hverken hjemmeholdet eller gæsterne fra København.

Men i de sidste minutter af 1. halvleg, havde Holbæk tre gode chancer og det tegnede lovende for spillet efter pausen.

Efter pausen kom begge hold ind med fornyet energi og ivrighed. Det var B93 der først fik chancen, da holdet fire minutter inde i 2. halvleg sendte bolden mod Holbæks mål, hvor målmanden var klar til at tage imod.

Minutter efter får Holbæk spillet den hurtigt op ad banen og der bliver affyret et halvlangt skud, som desværre for hjemmeholdet gik over B93s mål.

Og så blev det tid til at få den første scoring på måltavlen – i 51. minut bragte Emmanuel Ogude gæsterne foran 0-1. Det gav B93 mere blod på tanden og spillet blev intensiveret, hvilket seks minutter efter gjorde, at Mohammad Ali kunne udbygge føringen til 0-2.

Herefter blev Holbæk presset endnu hårdere af et hold, som var bakket godt op af medrejsende fans, der med trommer, slagssange og sågar trompet satte stemningen i system og bakkede deres hold op.

I 71. minut sendte B93s Andreas Heimer bolden i Holbæk-målet til 0-3.

Hjemmeholdet forsøgte at finde gejsten frem, for at få reddet stumperne af kampen. Og det lykkedes da også Jonas Bengtson at redde lidt af Holbæks ære, da han med fem minutter igen scorede til 1-3.

Holbæk holdt fast i den sidste gejst og have et par muligheder mere til sidst, uden de blev til noget. Dermed tabte Holbæk 3-1 hjemme mod B93.

Kampens resultat betød også at B93 nu ligger nummer 1 i nedrykningsspillet.

Holbæks næste kamp spilles på lørdag ude mod Næsby.