Orø: Klar på falderebet

Hvor der handles, der spildes: En smule blod fra en skåret finger. Foto: Jesper von Staffeldt.

Hvor der handles, der spildes: En smule blod fra en skåret finger. Foto: Jesper von Staffeldt.


Simon Drost fra Forsamlingshuset har bekendtgjort han ville åbne havnekiosken på Orø Havn, i dag lørdag kl.12.

Men da Holbaekonline.dk i dag ved 9-tiden var ved Havnekiosken for at se hvor langt man var nået, var der virkelig sved på panden på de involverede men ikke nok med det, Simon Drost havde skåret sig i fingeren og lignede en såret kriger, men heldigvis for ham, kom der en barmhjertig samaritan til stede med gazebind og plaster. Og Havnekiosken åbner præcis kl.12 i meget lækre omgivelser hvor alt interiøret er nyt, og så er man klar til det store ryk-ind i morgen hvor der sikkert kommer mange gæster til Orødagen. Vejret kan jo ikke være bedre. Åbningen blev fejret med gratis is og snacks til kunderne de første par timer.

Hvor der handles, der spildes: En smule blod fra en skåret finger. Foto: Jesper von Staffeldt.

Denne artikel er publiceret den 4. juni 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply