Fødevarefestival på Tuse Næs er en succes

Udstillerne kom langvejs fra, bl.a disse personer fra Sri Lanka, som dog bor i Nordvestsjælland. Og her fik jeg og min bedre halvdel serveret nogle af de bedste forårsruller vi har smagt i lang tid. Hvis der er nogle af vore læsere som endnu ikke har besøgt fødevarefestivalen på Hørbygaard, så læg vejen fordi dem i morgen søndag , hvor fødevarefestivalen har åbent til kl.16. Foto: Jesper von Staffeldt.

Udstillerne kom langvejs fra, bl.a disse personer fra Sri Lanka, som dog bor i Nordvestsjælland. Og her fik jeg og min bedre halvdel serveret nogle af de bedste forårsruller vi har smagt i lang tid. Hvis der er nogle af vore læsere som endnu ikke har besøgt fødevarefestivalen på Hørbygaard, så læg vejen fordi dem i morgen søndag , hvor fødevarefestivalen har åbent til kl.16. Foto: Jesper von Staffeldt.


Det må være en ommer – jamen det lyder jo negativt, når man tænker på Tuborgs Ommer-reklamer. Men her skal det absolut forstås meget positivt: Både arrangører, udstillere og publikum var meget begejstret for denne fødevarefestival, hvor vejret var i top og omgivelserne ikke kunne være smukkere.

En af de to arrangører Jimy Kristensen, udtalte til Holbaekonline.dks medarbejder, at det er næsten 100% sikkert, man vil komme igen til næste år.

Alt i alt et arrangement som er med til at sætte Tuse Næs på landkortet.

På lørdag sender Holbaekonline.dk en reportage fra festivalen. Det sker på Lokalkanalen kl. 12.30 med genudsendelse efterfølgende søndag kl 22 og mandag kl 8.30.

Denne artikel er publiceret den 28. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply