Mand sparket i hovedet på Holbæk Station

Lørdag morgen ved 8-tiden blev en 49-årig mand fra Holbæk overfaldet af to yngre mænd, mens han sad og ventede på busholdepladsen på Holbæk Station.

De to yngre mænd kontaktede den 49-årige og sagde, at han skyldte en navngiven person penge. Det afviste manden, hvorefter han blev sparket i ansigtet.

De to gerningsmænd stak derefter af fra stedet på en gul knallert.

De beskrives som:

A: Mand, ca. 23-26 år gammel, dansk, ca. 180 cm høj, tynd af bygning, hanvar lyshåret, kortklippet i siderne med lidt højere hår i toppen. Han var tatoveret ved det højre øje, hvor der var tatoveret noget som afhørte beskrev som værende dråber. Han beskrev hans øjne som værende sorte, eller mørke. Han var iført løst tøj, joggingtøj, sort hættetrøje, mørke bukser, lidt løse idet og gummisko, dette var et par lyse sko. Hans stemme var lidt mørk idet, han talte dansk, der var ikke nogen accent i stemmen.

B: Mand, ca. 23-25 år gammel, lidt kraftigt/buttet bygget, højden var svær at vurdere, men han var lavere end A. Dansk, kommunefarvet kortklippet hår. Ingen særlige kendetegn. Han havde ligeledes mørkt joggingtøj på, dette var ikke sort, men mørkt, nærmere blåt, mørkegrønt.

Politiet vil meget gerne i forbindelse med vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Denne artikel er publiceret den 17. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply