Fyret Holbæk-træner savner trænergerningen

Holbæks tidligere cheftræner Stefan Håkansson er klar til igen at træne et hold. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæks tidligere cheftræner Stefan Håkansson er klar til igen at træne et hold. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Den tidligere cheftræner for Holbæk B&I, Stefan Håkansson, savner trænergerningen. Det skriver bold.dk.

Stefan Håkansson blev i sommeren 2014 forfremmet fra assistenttræner til cheftræner efter Mogens Krogh. Men i december sidste år, valgte Holbæk B&I og afskedige Håkansson, som også selv havde en aktiv karriere i fodbold hos netop Holbæk B&I.

Siden afskedigelsen har Håkansson været uden trænergerning og nu vil han igen gerne stå i spidsen for et hold.

– Min ambition er at træne på så højt niveau som overhovedet muligt. Det niveau, jeg leder efter, er det samme som det, jeg kommer fra. Men jeg afskriver ikke et lavere niveau. Det vigtige er, at der er noget perspektiv fra de klubber, der henvender sig, siger Stefan Håkansson, som siden afskedigelsen har brugt tiden til at suge viden til sig om spillerne i 1. og 2. division, samt Danmarksserien.

Denne artikel er publiceret den 16. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply