Stilhed før SKVULPet

SKVULP Foto: Jesper von Staffeldt.

SKVULP Foto: Jesper von Staffeldt.


I dag fredag startede den store Skvulp-havnefestival i Holbæk by som vil vare frem til og med søndag.

Havnefestivalen er hovedsageligt betalt af skatteyderne med omkring 2.5 mio. kroner, og det, der glædede Deres udsendte medarbejder på Orø mest, da jeg gik og nød stilheden på Holbæk havn før det for alvor gik løs, var at dette projekt, som skal prøve at brande kommunen med et lidt blakket ry i de landsdækkende medier, ikke som sædvanlig var et stort sportsarrangement, men et projekt som satte fokus på kunst, musik, mad og kultur. Det vil sikkert glæde mange, men måske skuffe dem, som ser Holbæk mest af alt som en sportsby. Vi andre vil glæde os over de mange andre ting, som Holbæk også rummer og som kan opleves i denne weekend

Se nedenstående video, se den i HD-kvalitet.

Denne artikel er publiceret den 13. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply