19. april 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det blev til et nederlag, da Holbæk B&I onsdag aften var på besøg hos Skovbakken i Aarhus i 2. divisions nedrykningsspil.

Inden kampen lå de to hold á point, med Skovbakken på 6. pladsen og Holbæk 7. pladsen i nedrykningsspillet. Begge med 22 point.

Holbæk kom bedst fra start og i 16. minut sendte Mohammed Asrihi bolden i Skovbakkens mål og bragte dermed holbækerne foran 0-1.

Der skulle gå 23 minutter, inden Skovbakken kom med “et svar” på Holbæks mål. Det var kantspiller Jakob Ritting, der udlignede for hjemmeholdet til 1-1.

Det var også stillingen ved pausen.

2. halvleg var dårlig kommet igang, før Mads Bobjerg Larsen fik bolden forbi hjemmeholdets målmand og bragte Holbæk foran 1-2.

Men glæden var kort, for godt fem minutter senere udlignede Kristoffer Bødker til 2-2 og det var også ham, der med 11 minutter tilbage af kampen bragte hjemmeholdet foran 3-2.

Det var til stor tilfredshed for nok størstedelen af de 213 fremmødte tilskuere, da Skovbakkens Michael Pedersen i kampens døende minutter sendte bolden i nettet til slutresultatet 4-2.