Landmad og biler – en stemningsreportage fra Ahlgade

En Gårdbutik i Holbæk bymidte ?? Jo det er sandt for i dag åbnede "Landmad " samme sted hvor Gaya musik lå inden de flyttede til Smedelundsgade. Foto: Jesper von Staffeldt.

En Gårdbutik i Holbæk bymidte ?? Jo det er sandt for i dag åbnede “Landmad ” samme sted hvor Gaya musik lå inden de flyttede til Smedelundsgade. Foto: Jesper von Staffeldt.


I dag åbnede “Landmad”på Ahlgade, samme sted hvor musikforretningen “Gaya musik” lå, og som jo solgte alt fra guitarstrenge til trommer, men der står nu andre ting på menuen: fødevarer af høj kvalitet fra lokale producenter og samtidig driver man en Café. Et koncept som er “fabrikeret” i Jylland og nu har syv butikker i en kæde under sin kappe.

Det er familien Poulsen fra Roskilde som har ført sine erfaringer fra Roskilde til Holbæk. Familien Poulsen består af far og mor samt to enæggede tvillingesønner hvoraf en holder til i Roskilde, den anden i Holbæk. Mor giver en hjælpende hånd i begge butikker. Far står bl.a. for regnskabet, altså et rigtigt familieforetagende.

Vi bringer senere her på Holbaekonline/Lokalkanalen mere om dette spændende butikskoncept, og som lederen/stifteren af hele konceptet sagde til Deres Udsendte: “Vi lægger en gårdbutik lidt utraditionelt midt i en by, for en gang imellem kan det være svært at lokke kunderne helt ud på landet”. Vil Bjerget ikke komme til Muhammed, så må han komme til Bjerget.

Se vor lille stemningsreportage fra Ahlgade og se også de mange biler der var udstillet. Se videoen i HD-kvalitet.

Denne artikel er publiceret den 7. maj 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply