17-årig pige overfaldet ved Holbæk Station

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

Fredag ved 18-tiden blev politiet kaldt til området ved Holbæk Station, hvor en 17-årig pige fra Nykøbing Sj. var blevet overfaldet i tunnellen mellem stationen og Nygade.

Pigen var blevet overfaldet af flere andre unge og var først blevet slået i ansigtet og da hun faldt omkuld, fortsatte de med at sparke hende på kroppen, mens hun lå på jorden.

Offeret blev i ambulance bragt til skadestuen til undersøgelser efter overfaldet, men hun var ikke kommet alvorligt til skade.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var volden var muligvis en udløber af nogle kontroverser med en eller flere andre elever på den skole, hvor hun og de mistænkte går.

Politiet har identificeret en del personer, hvoraf nogle lokale unge fra Holbæk er blevet afhørt om deres rolle i sagen. Flere kan forvente at få besøg af politiet, der gerne vil tale med dem omkring denne hændelse.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at overfaldet på den 17-årige adskiller sig fra den uro og uorden, der ellers har været omkring Holbæk Station, da offer og mistænke kender hinanden – i modsætning til de tidligere sager fra området.

Denne artikel er publiceret den 18. april 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply