23. april 2024

Jonas Bengtson sætter bolden i Næsby mål til 1-0. Foto: Rolf Larsen.

199 tilskuere så på, da Holbæk B&I søndag eftermiddag fik besøg af Odenseklubben Næsby på Holbæk Stadion.

Kampen startede godt for Holbæk, der efter blot tyve sekunders spil sendte bolden direkte mod Næsbys mål, men desværre ramte højre stolpe.

Næsby kørte hårt på og i de første 20 minutter af kampen lagde gæsterne et stort pres på hjemmeholdet. Men på trods af både hjørnespark og frispark, lykkedes det holbækforsvaret at holde målet frit.

Der blev gået til den fra odenseanernes side, i sær var de glad for at omklamre og holde modspillerne, lave hårde tacklinger og skub. Det kostede til sidst et gult kort til den ene af Næsbys spillere i 31. minut.

Med 10 minutter tilbage af første halvleg havde Holbæk en god chance, der dog blev taget af Næsbys Målmand Casper Radza.

i 42. minut fik Holbæk B&I igen en god chance, da man blev tildelt et frispark. Bolden endte dog igen i hænderne på gæsternes målmand.

Stillingen var derfor 0-0, da de to hold gik til pause.

Efter pausen fortsatte Næsby den hårde og noget ufine spillestil.

I 51. minut afværgede Holbæks målmand Christian Mortensen en scoring fra Næsby, da han greb bolden i hænderne.

I 65. minut kom så kampens allerstørste chance indtil da, da Holbæk fik spillet bolden op foran Næsbys mål og sendt bolden direkte afsted mod rammen – men desværre for de blå-hvide, gik bolden lige akkurat forbi.

I de efterfølgende ti minutter havde gæsterne et par chancer, men Holbæks målmand var klar ved den første og fik den parreret væk, mens sparket var for upræcist ved chance nummer to, så bolden gik over Holbæks mål.

Og så, med syv minutter tilbage sørgede Jonas Bengtson for, at Holbæk fik mål. Det skete i forlængelse af en frispark taget af Birol Serinkanli. Og det skabte stor jubel og glæde både blandt tilskuerne, spillerne og på trænerbænken.

Men hos Næsby var frustrationen stor. Her kaldte en spiller dommer Frida Mia Klarlund Nielsens afgørelse for “en skandale” – hvilket blev takseret til et gult kort. Et kort, dommeren godt kunne have trukket flere gange mod Næsby i løbet af kampen.

Føringen på 1-0 gav ny engergi til Holbækkerne, som igen i 43. minut forsøgte sig med at skud mod målet. Skudet var dog for højt.

I det sidste minut forsøgte Næsby sig med et hurtigt angreb, men Christian Mortensen stod igen klar i målet og greb bolden i hænderne.

Dermed endte kampen med en 1-0 sejr og tre vigtige point til Holbæk. Dagens sejr er i øvrigt tredje sejr i streg.