Spritbilist havde ikke noget kørekort

Tirsdag eftermiddag klokken 14.54 anholdt og sigtede politiet en 54-årig mand fra Jyderup.

Politiet blev opmærksom på manden, da han kom kørende ad Holbækvej i Jyderup og ikke benyttede sig af sikkerhedsselen under kørslen.

Han blev derfor stoppet og sigtet for manglende brug af sikkerhedssele. Da det viste sig, at han også var påvirket af alkohol, blev han sigtet for spirituskørsel og som om det ikke var nok, så havde han heller ikke noget kørekort, fordi det var blevet frakendt ved en tidligere lejlighed. Så den 54-årige indkasserede også en sigtelse for kørsel i frakendelsestiden.

Politiet tog den 54-årige med, så der kunne blive udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse, hvorefter han blev løsladt. Han kan nu vente at høre nærmere fra politiet, når blodprøven er blevet analyseret.

Denne artikel er publiceret den 6. april 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply