27. april 2024

Mandag havde Holbæk B&I chancen for at rette op på den dårlige premiere på kvalifikationsspillet, hvor holdet tabte 4-0 til Odder. Denne gang fik holdet besøg af de gul-blå fra den Århusianske klub Skovbakken.

Gæsterne viste gode takter allerede fra start og det samme gjorde hjemmeholdet, uden at nogen af dem for alvor blev farlige.

Først i 38. minut kom der scoring på tavlen, og heldigvis for hjemmepublikummet, var det Holbæks egen Birol Serinkanli, der på et hjørnespark fik bolden i gæsternes mål til 1-0.

Efter pausen forstatte gæsterne med at presse holbækkerne godt og en stor del af spillet foregik fra midten og mod Holbæks mål. Men Holbækkerne stod kompakt og de tillod ikke Skovbakken mange chancer.

Hjemmeholdet havde enkelte chancer, der desværre lige manglede den sidste skarphed for at gå i målet.

Med ti minutter tilbage tildelte dommer Kenneth Sørensen Skovbakkens Magnus Clemmensen et rødt kort og gæsterne måtte derfor nøjes med 10 mand på banen resten af kampen. Det lod de sig dog ikke forstyrre af og pressede Holbækkerne igen, med flere skud mod målet, som Holbæks målmand heldigvis afværgede.

Kampen endte derfor 1-0 til Holbæk B&I og mon ikke det er et resultat de er godt tilfredse med i klubben?.