Arbejdet med færgen fortsætter i dag

Hvis det går som det skal med reparationen, så kan færgen kommeud og sejle igen ved middagstid. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Hvis det går som det skal med reparationen, så kan færgen kommeud og sejle igen ved middagstid. Arkivfoto: Jesper von Staffeldt.

Orø færgen lå stille det meste af lørdagen på grund af problemer med motoren. Man håbede, at færgen ville komme til at sejle igen i løbet af eftermiddagen, men nej. I dag fortsætter arbejdet på færgen.

Som vi skrev i går, måtte færgen indstille sejladsen, mens man ventede på reservedele og reparatører fra Randers. Men på trods af stor optimisme, så lykkedes det ikke, at få færgen til at sejle, da der stødte komplikationer til.

Overfartsleder Lars Wolfgang Hansen var så venlig, at holde læserne opdateret dagen igennem via kommentarfeltet under gårsdagens artikel.

Seneste melding fra overfartslederen er, at man her til morgen vil fortsætte reparationsarbejdet og hvis det går som reparatørerne håber, så vil færgen være sejlklar igen ved middagstid.

Denne artikel er publiceret den 27. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • jesper von staffeldt

    Sidste nye : Nu er reparationerne færdige , trossen er kastet og færgen skal ud på en kort prøvesejlads

  • Lars W. Hansen

    Så er færgen atter i drift. Efter en påskelørdag med en masse makinproblemer. Første afgang fra Orø 13.55. Mvh overfartslederen

Leave a Reply