Kun ét bud på ny idrætscenter i Holbæk

Arkivfoto: RemazteredStudio / Pixabay

Der var kun indkommet et enkelt bud på at opføre og drive det nye idrætscenter ved deadline i mandags.

Det enlige bud kom fra et konsortium under entreprenør Morten C. Henriksen.

Buddet, der bærer navnet Holbæk Sportsby, skal nu gennemlæses og vurderes af kommunens embedsmænd inden politikerne får lov til at behandle det. Lever buddet op til kravene forventes det, at Økonomiudvalget behandler det i begyndelsen af april, så byrådet kan nå at få det på dagsordenen til byrådsmødet den 21. april.

Denne artikel er publiceret den 26. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Hans Bruun

    Man kan vel ikke bare sige der KUN var et bud – Det kommer vel ikke bag på nogle at der ikke ville komme flere – og når firmaet fra Gribskov ikke ønske at være med – var der kun et tilbage – Nye firmaer begynder jo ikke 5 min. i tolv at give bud på sådan en stor opgave – og de har da haft tid nok til at komme med deres bud 🙂

  • Søren Galberg-Lund

    Igen et godt eksempel på manglen på konkurrence. Danmark er for lille et land og de store virksomheder har monopollignende forhold på hvert deres speciale. Troen på ægte konkurrence er naiv og udbud derfor ligeså.

Leave a Reply