Video: Holbæk United gav Laudrup & Co. kamp til stregen

Holbæk United tog onsdag aften imod navnkundige FC Græsrødderne på kunstgræsbanen ved Tuse Hallen.

Kampen skulle egentlig være spillet tidligere på måneden, men blev udsat.

Onsdagens kamp var sidste træningskamp for FC Græsrødderne, der blev forstret som idé i efteråret af Mads Laudrup. da han stoppede sin professionelle karriere. Holdet består af en række tidligere landsholdspillere og professionelle som f.eks. Mads Laudrup, Klaus Lykke, Morten Karlsen, Carsten Fredgaard og Jan Frederiksen.

FC Græsrødderne, der følges af TV3, skal fra denne sæson spille i serie 4 og kaldes derfor, Serie 4s stærkeste hold. Men, de fik altså kamp til stregen i kampen onsdag aften mod Holbæk United, der selv har tidligere 2. divisionsspillere på holdet som f.eks. Fazil Keskin, Fead Rama og

Kampen endte med en 1-0 sejr til FC Græsrødderne.

Holbæk United udfordrede FC Græsrødderne i går aftes, da de to hold mødtes i FC Græsrøddernes sidste træningskamp!Den blev en hård og tæt fight – se sammendraget her :)Husk, FC Græsrødderne spiller deres første turneringskamp på mandag 11.45 på kunstbanen i Sundby mod FFV! Kom ud og støt holdene på mandag 🙂

Opslået af FC Græsrødderne på 24. marts 2016

Denne artikel er publiceret den 24. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply