Ung mand fik forbud mod at komme på diskotek

Kort før klokken to natten til onsdag kontaktede dørmænd på et diskotek politiet, fordi de havde problemer med en gæst.

Det viste sig, at en 17-årig mand fra Holbæk havde taget halsgreb på nogle af de andre gæster og derfor blev bortvist af dørmændene. Det blev han ophidset over og begyndte at råbe ad dørmændene.

Politifolkene blev tiltalt med skældsord, så den 17-årige blev sidst anholdt og sigtet for dels overtrædelse af restaurationsloven på grund af sin adfærd på diskoteket og dels for overtrædelse af straffeloven på grund af fornærmelig tiltale til politiet.

Ved ankomsten til Roskilde politistation var han faldet til ro, så politiet ville køre ham retur til hans forældre i Holbæk for at aflevere ham der. Men da han kom hjem hidsede han sig op igen og tiltalte i forældrenes påsyn igen politiet med diverse nedsættende ord. Til valgte betjentene at bruge peberspray for at pacificere ham, og så gik turen igen til politistationen i Roskilde, hvor den unge mand kunne komme til “afkøling” – med forældrenes billigelse.

Den 17-årig kan nu vente på at høre nærmere fra politiet, når sagerne mod skal afgøres og så må han indstille sig på, at blive væk fra diskoteket i de næste to år – hans adfærd har nemlig gjort, at han har forbud fra at være gæst på stedet.

Denne artikel er publiceret den 23. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply