Politiet tog bilen fra spritbilist med høj promille

Arkivfoto: Michael Johannessen.

Arkivfoto: Michael Johannessen.

En 34-årig mand fra Ugerløse måtte natten til søndag vinke farvel til sin bil, da politiet valgte at beslaglægge den.

Manden blev standset kort før klokken fire på Vestergade i Holbæk. En Alkometertest indikerede, at promillen i den 34-åriges blodprøve ville overstige 2,00 promille, så politiet beslaglagde straks hans personbil med henblik på senere konfiskation.

Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol og kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når straffen for spirituskørsel og spørgsmålet om endelig konfiskation af bilen skal afgøres.

Denne artikel er publiceret den 21. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply