Dansktopscenen på Orø

De er Engle om Natten, men måske Djævle om dagen , i hvert fald kommer musikerne på billedet  fra Orø, så meget står fast. Foto: Jesper von Staffeldt.

De er Engle om Natten, men måske Djævle om dagen , i hvert fald kommer musikerne på billedet fra Orø, så meget står fast. Foto: Jesper von Staffeldt.

Fest, folkeligt og fornøjeligt, må være de tre ord man hæfter på Dansktopscenen, arrangeret af TV-Vestsjælland.

Det seneste skud på stammen i en serie af arrangementer rundt om på Sjælland, fandt sted i dag på Isefjordens Perle -helt præcis i Orøhallen.

Dansktopscenen trækker dansktopmusikere til fra hele Danmark, og i dag kunne publikum opleve to lokale grupper: Firefighters og Engle om natten. De blev bakket kraftig op af de ca. 100 publikummer, som var mødt frem, selvfølgelig først og fremmest fra Orø, men også fra både Hornsherred og Holbæk. Endnu et stort arrangement som kan sætte Orø på landkortet i det mindste på det meste af Sjælland og Sydhavsøerne.

Det var Spisestedet Orø, som leverede den velsmagende mad samt drikke.

Koncerten sendes på Lokalkanalen – samme sted hvor Holbaekonline.dk sender, og det vil ske om ca. 3 uger fortæller stationsleder Skjold Christensen til Holbaekonline.dk. Det præcise tidspunkt vil blive bragt på Holbaekonline.dk, når det foreligger.

Denne artikel er publiceret den 13. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply