Tricktyve stjal kassebeholdningen i Rema 1000

Tricktyve stjal tirsdag aften kassebeholdningen i Rema 1000 på Kalundborgvej. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Tricktyve stjal tirsdag aften kassebeholdningen i Rema 1000 på Kalundborgvej. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det lykkedes tirsdag aften to tricktyve at stjæle kassebeholdningen i en af kasserne i Rema 1000 på Kalundborgvej i Holbæk.

Klokken 21.13 fik politiet en anmeldelse om tyveriet, der var sket ca. en time tidligere, da to personer var kommet ind i supermarkedet, hvor den ene bad en ekspedient om hjælp til at finde kosmetiske produkter. I mellemtiden stjal den anden person kassebeholdningen fra den ulåste kasse. De to fremmede forlod hurtigt butikken og gik ud til en bil, hvor en person sad afventende bag rattet.

Den person, der bad ekspedienten om hjælp, blev beskrevet som: kvinde, dansk af udseende, 35-40 år, ca. 170 cm høj, spinkel af bygning, sort mellemlangt hår, iført trøje med pelskrave, talte dansk. Der er p.t. ingen beskrivelse af to øvrige mistænkte i sagen, herunder selve tyven.

Denne artikel er publiceret den 9. marts 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply