Politiet frygtede selvmord – blev fundet i god behold

Mandag aften klokken 19.39 udsendte Midt- og Vestsjællands Politi en efterlystning af en fordi mand frygtede, at bilens fører ville begå selvmord – mindre end tyve minutter senere var vedkommende fundet i god behold.

I efterlystningen oplyst vagtchefen hos Midt- og Vestsjællands Politi, at man var i gang med at lede efter en bortgået person som muligvis vil forsøge selvmord. I den forbindelse efterlyste politiet en sølvgrå Seat Mii, som ved 15.30-tiden formentlig havde befundet sig i området omkring Holbæk Megacenter og ikke var set siden.

Politiet opfordrede beboere i området til at kigge efter pågældende og bilen på relevante steder og kontakte politiet, hvis man havde oplysninger.

Det endte heldigvis lykkeligt mindre end tyve minutter senere, da vagtchefen klokken 19.57 kunne udsende en ny meddelelse, der kort hed “I forbindelse med efterlysning af personbil og selvmordtruet person kan det oplyses at personen er fundet i god behold. Vi takker for hjælpen”.

Denne artikel er publiceret den 29. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply