Købte falske “Armani-jakker”

I går skrev vi at politiet advarede mod at købe tøj fra en mand, som solgte dem fra sin bil. På trods af politiets advarsel lykkedes det alligevel for en mand at sælge mindst tre “Armani-jakker”.

I går klokken 13.41 modtog politiet en henvendelse fra en kvinde fra Holbæk, som fortalte, at et familiemedlem kort forinden havde købte tre Armani-jakker for 650 kroner af en italiensk-talende mand i Holbæk.

Sælgeren havde selv henvendt sig til køberen og havde solgt jakkerne fra sin bil. Køberen havde efterfølgende erfaret, at jakkerne ikke var ægte, og han følte sig derfor snydt i forbindelse med handlen.

Episodne får igen politiet til at advare mod at købe varer fra personer, der ikke har et fast forretningssted, idet mulighed for reklamation er nærmest udelukket, fordi sælgeren ikke kan findes eller identificeres.

Læs også: Solgte herretøj fra bilen

Denne artikel er publiceret den 17. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply