Kundby Friskole viser en moderne Aladdin

Torsdag er der mulighed for at se en lidt anderledes udgave af historien om Aladdin, når elever fra Kundby Friskole indtager scenen i hallen.

Skæg og ballade
Skolekomedie-udgaven af Aladdin er skrevet af Tine Korse og er en noget anderledes og moderne udgave af den ellers velkendte historie. Aladdin er flaskedreng i Føtex og bor hos sin mor.

Aladdin er i puberteten og doven, så der bliver ikke tjent mange penge til husholdningen. Faktisk er Aladdin og hans mor så fattige, at de er begyndt at spise sofapuderne. En dag dukker en fupmager op og lokker Aladdin til at hjælpe med at finde den berømte lampe. Aladdin lugter imidlertid lunten og beholder lampen selv. Ånden i lampen er en spøjs fætter, men sammen finder de selvfølgelig en løsning, så Aladdin kan få prinsesse Gulnare.

To uger med teater
Elever og lærere på Kundby Friskole har i de sidste par uger været i gang med teaterprojektet. Nogle har lavet scenografi mens andre har øvet replikker, sang og dans.

Gennem et samarbejde med Kundby GF Teater og Elverfolket, er det lykkedes at låne kostumerne fra Elverforlkets opsætning af Sebastians udgave af Aladdin i efteråret. Kostumerne er designet af Gry Skotte og Helle Bruun Poulsen. Kundby GF Teater bidrager til forestillingen med lys, lyd og andet praktisk arbejde.

Aladdin vises torsdag d. 11. februar kl. 18.00 på Kundby Friskole for famlie, byens borgere og andre med tilknytning til Kundby Friskole og Børnehus. Entré 20 kr.

Denne artikel er publiceret den 10. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

Leave a Reply