Legendarisk pigtrådsband spiller i Huset på Næsset

The Baronets spiller fredag d. 12. februar i Huset på Næsset. PRfoto.

The Baronets spiller fredag d. 12. februar i Huset på Næsset. PRfoto.

Det er mere end 50 år siden, at pigtrådsbandet “The Baronets” belv dannet i Aarup på Fyn. Fredag d. 12. februar kan de opleves i Huset på Næsset.

The Baronets havde en relativ kort levetid som pladeaktuel gruppe, men oplevede alligevel stor succes mens det stod på. Bandet udgav fem singler og medvirkede på et par opsamlingsplader, samt radio og tv.

The Baronets blev nr. 3 ved DM i beatmusik 1966 og kåret som Danmarks mest populære gruppe i Tivoli i København sommeren 1968 af popbladet Vi Unge.

Spillede koncerter med bl.a. The Who, The Kinks, Procul harum, Pretty Things, The Bee Gees og The new Yardbirds (senere Led Zeppelin).

Siden de glade pigtrådsdage, har bandet været gendannet ad flere omgange og nu kan det altså opleves med en intakt originalbesætning fra 1967 bestående af Frank Lauridsen lead vocal, keyboards. Lasse Helner, vocal, guitar/bass. Mogens Hegelund, vocal, leadguitar. Gert Rostock, vocal, bass. Uno Tschicaja, vocal. Drums.

Se mere om koncerten og bestil billet på www.husetpaanaesset.dk

Denne artikel er publiceret den 3. februar 2016 og indholdet er muligvis ikke længere dækkende.

2 kommentarer

  • Marie Hansen

    Kan vi ikke få dem til Orø?

  • Leila Lindtoft

    jeg kan godt huske dem de var gode da vi gik i teenklub spillede de så de var ind den gang og sikkert også gode nu som marie skriver det ville være fedt at få dem til orø <3

Leave a Reply