6. maj 2024

Redaktionen har modtaget nedestående læserbrev.

Holbæk SportsBy!

Processen har været lang, men endelig landede projektet med arbejdstitlen Holbæk SportsBy på byrådsmedlemmernes bord. Navnet er foriøvrigt genialt, for projektet er ikke blot en Arena eller et Sportscenter, det er faktisk en hel lille by, nemlig en SportsBy.

Det havde selvfølgelig ikke gjort noget, hvis der havde været flere tilbud at vælge imellem, men sådan skulle det åbenbart ikke være. Derfor er det så meget mere tilfredsstillende, at tilbudsgiverne er fremkommet med et overordentlig spændende og interessant tilbud.

Flere faciliteter end beskrevet og en økonomi der mere end forventet lever op til udbudsmaterialet. Det vidner om et projekt der på alle områder byder fornuftigt ind, til de skyhøje forventninger som foreningslivet i Holbæk har fået stillet i udsigt.

Netop udtrykket Sportsby vidner om at beliggenheden er perfekt. Et så stort projekt så tæt på centrum er jo en unik mulighed for at holbækkerne vil blive storforbrugere af SportsByen.

Og så er det ikke et byggeri kun for holbæk borgerne, det er for alle kommunens borgere. Der bliver let adgang til området både med bil, cykel eller til fods, for den sags skyld. Den lette adgang har ligeledes stor betydning for det tilknyttede Sundhedshus, der vil blive et stort aktiv for kommunens borgere.

Projektforslaget er blevet til i et tæt samarbejde mellem, borgere, brugere, politikere og de rådgivere der løbende er blevet trukket på. I 2018 vil Sportsbyen og de flotte omgivelser i et spændende landskab stå færdig.

Vi får ikke blot en Arena eller et nyt Sportscenter, vi får i sandhed en hel SportsBy.

For nu at bruge et udtryk der oftest benyttes i sportens verden, så er det faktisk svært at få hænderne ned igen.

Der er kritikere af projektet -det ved vi – men mon ikke de vil falde fra, efterhånden som de sætter sig ind i det beskrevne materiale.

Nu skal vi sammen bakke op om vores foreninger og vi skal vise at vi vil foreningslivet det bedste. Og det bedste er netop det fremlagte projekt.

Det bliver spændende at følge byggeriet frem til efteråret 2018, hvor Holbæk SportsBy skal stå færdig.

Bjarne Kongsted
Medlem af Holbæk Byråd
gruppeformand – Venstre.

2 thoughts on “Læserbrev: Holbæk SportsBy!

  1. Jeg syntes godt nok at Holbæk kommune lever lidt i drømme verden.

    Det ville være rart hvis disse såkaldte folkevalgte går ud og spørge hvad folk ønsker i stedet for bare at skulle fremme deres egne mere eller skøre ideer

  2. Når jeg som almindelig borger bevæger mig rundt i vores lille by har jeg ikke mødt folk som syntes det er en super fin ide med det store nye anlæg, medmindre de er sportsudøvere i Holbæk, hvor blev boldklubben af?.
    Hvad sker der i de små haller ude omkring Holbæk ? hvordan bliver de ramt når der nu skal være grundlag for så stort et anlæg.
    Som almindelig borger kan man jo kun tænke det bliver ligesom andre steder hvor de har lavet tilsvarende anlæg, TILLÆGSBEVILLINGER nu er vi jo i gang så nu bliver vi jo nød til at lave det færdig ??
    Det er jo utroligt at der ikke er andre der har budt på at lave det.
    Ville det ikke være bedre at få kommunen til fungere økonomisk og så se hvad der var fornuftigt om plejehjem-skoler-m-m.
    Man kan jo sørge for at tingende bliver vedligeholdt ?
    Som en bekendt sagde til mig:
    Man kan jo også bygge en bro til
    Tuse-Næs ?
    Kære valgte jeg syntes i skal føle rigtigt godt efter inderst inde, og ikke efter hvad partiet siger, og stemme med det i føler der er rigtigt for Holbæk, er i tvivl så sig nej

Comments are closed.