20. maj 2024

Partiet Venstre holdt traditionen tro nytårskur og uddelte i den anledning partiets initiativpris.

Prisen, der uddeles hvert år til en person, en institution, en forening eller andre, der har gjort noget særligt for Holbæk kommune, gik i år til Andelslandsbyen Nyvangs direktør Keld Grinder-Hansen, der i slutningen af 2014 tiltrådte stillingen.

Søren Kjærsgaard med initiativpris-modtager Keld Grinder-Hansen fra Andelslandsbyen Nyvang. Foto: Venstre.
Søren Kjærsgaard med initiativpris-modtager Keld Grinder-Hansen fra Andelslandsbyen Nyvang. Foto: Venstre.

Allerede i 2015 er der foretaget forskellige ændringer på Andelslandsbyen, der har eksisteret siden 1992, og som i den grad må siges at være Holbæks kulturelle fyrtårn. Ofte har Andelslandsbyen været nævnt i medierne både lokalt men også regionalt og nationalt, og det gør, at Holbæk bliver kendt rundt omkring som en aktiv kommune, hvor der virkelig sker noget.

– Vi er stolte og glade for den flotte indsats, som I yder på Andelslandsbyen, både af de 400 frivillige og de ansatte med dig i spidsen Keld. Det betyder meget for Holbæks omdømme, at vi har et så stort et aktiv, som Andelslandsbyen Nyvang er, sagde borgmester Søren Kjærsgaard ved uddelingen af anerkendelsen.

Direktør Keld Grinder-Hansen takkede for anerkendelsen, og fortalte om de visioner, som bestyrelsen og han har for stedets videre udvikling. Det er ikke småting, der vil ske på Andelslandsbyen i de kommende år, og at anerkendelsen netop faldet i året, hvor andelsbevægelsen fylder 150 år, kan jo ikke passe bedre.

Efterfølgende var det tid til politisk diskussion om forskellige emner lokalt og nationalt, en hyggelig eftermiddag, hvor året blev skudt i gang på den politiske scene.