25. juli 2024

Mandag eftermiddag klokken 17.13 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra en 16-årig ung mand fra Svinninge om, at han var blevet stukket i sit ben med formentlig, en kniv.

Drengen fortalte, at han ca. kl. 16.30 sammen med to kammerater var kommet gående i Ahlgade i Holbæk, da de tilfældigt passerede et ungt par. Den 16-årige kom op at skændes med den unge mand fra parret, men den 16-åriges venner fik skilt parterne ad.

Lidt senere på Ahlgade ved en grill-forretning kom den unge mand fra parret retur og spærrede vejen for den 16-årige, der i det samme blev slået i hovedet og stukket bagfra med kniv af en anden ung mand. De to gerningsmænd forsvandt i ukendt retning, medens den 16-årige søgte hjælp på skadestuen.

Det unge par beskrives som:

A: mand, 15-17 år, muligvis 165-170 cm, tynd og anden etnisk baggrund, mørkt hår med army-cut, hvor håret var krøllet i toppen, iført hvid trøje og grønne Karl Kani bukser.

B: pige, 14-15 år, ca. 160 cm, tynd og dansk af udseende, men lidt mørk i huden og mørkt langt hår.

Den unge mand, som sammen med A opsøgte den 16-årige ved grill-baren beskrives som:

C: ung fyr af anden etnisk baggrund, iført blå trøje med hætte over hovedet.

Politiet ledte efter de tre unge, men fandt dem ikke og efterforsker nu videre i sagen for at få gerningsmændene identificeret.