2. maj 2024

Dagli'Brugsens kædedirektør Jesper K. Andersen (i midten) holdt tale for de fremmødte i anledning af åbningen. Foto: Rolf Larsen.

Dagli'Brugsens kædedirektør Jesper K. Andersen (i midten) holdt tale for de fremmødte i anledning af åbningen. Foto: Rolf Larsen.
Dagli’Brugsens kædedirektør Jesper K. Andersen (i midten) holdt tale for de fremmødte i anledning af åbningen. Foto: Rolf Larsen.
Oktober tågen havde lagt sig som en dyne over Holbæk, men ellers var vejret mildt, og det bekom de mange fremmødte kunder vel, da de ventede på, at den nye Dagli’Brugs i Ladegårdsparken skulle åbne lørdag morgen.

Selvom det ikke var særlig koldt, så var der kaffe og te til de fremmødte, som de kunne lune sig på, mens de lyttede til Holbæk Garden, der sørgede for den musikalske underholdning.

Dagli’Brugsens kædedirektør Jesper K. Andsen, holdt tale og ønskede tillykke med den nye Dagli’Brugs, der er den 15. butik, som åbnes med kædens nye koncept.

Der blev udråbt et trefoldigt hurra for Ladegårdsparken og Dagli’Brugsen inden kædedirektøren med en guldsaks klippede snoren over og åbnede erklærede den nye Dagli’Brugs for åben.

Til tonerne fra Holbæk Garden strømmede de fremmødte ind i butikken – både for at se hvordan den er blevet indrettet – og for at gøre et godt køb med 20% rabat på stort set alle varer i butikken. Der var roser til de første 100 kunder og de blev hurtigt delt ud.

Se en fyldigere reportage fra åbningen i LokalKanalen søndag d. 1. november kl. 22.00 med genudsendelse efterfølgende mandag og torsdag – begge dage kl. 8.30.

1 thought on “Dagli’Brugsen åbnede med kaffe, hornmusik og trefoldigt hurra

  1. Det kan jo være lige meget med en dalig brugs når de er så dyre.

    Jeg kan lige så godt gå hen til Lidl eller fakta

Comments are closed.