30. april 2024

Det endte uafgjort efter Vipperød (grønne trøjer) var foran til at starte med. Foto: Rolf Larsen.

Vipperød BK kvinder i Kvinde Sjællandsserien så længe ud til at skulle vinde, da holdet lørdag fik besøg af Vordinborg IF på banen ved Vipperød Hallen.

Vipperød kom foran 2-0 allerede i første halvleg og for Vordingborg, der er nr. 1 i puljen var det ikke lige efter planen.

Få minutter inde i 2. halvleg gjorde Vipperød det så til 3-0. Og så skulle man jo tro, at den kamp var afklaret. Men nej. Man skal ikke glæde sig for tidligt. For med fornyet energi kastede gæsterne sig ind i den resterende del af kampen og fik overtaget spillet.

Og på et kvarter lykkedes det gæsterne at vende spillet helt og score ikke mindre end tre mål. Kampen endte dermed uafgjort 3-3.

Resultatet betyder, at Vordingborg IF rykker op i Kvindeserie Øst, som er den tredje bedste kvinderække herhjemme.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.