15. juni 2024

En 60-årig kvinde fra St. Merløse fik mandag eftermiddag smadret sin forrude i bilen, da hun kom kørende ad Hovedgaden i Hvalsø.

Kvinden kontaktede politiet klokken 17.15 og fortalte, at bilen var blevet ramt af noget, der blev kastet ud ad et vindue og det havde resulteret i en ca. 15 cm lang revne i forruden.

Politiet kørte til stedet, hvor der lå knust glas og flere træplader på Hovedgaden neden for et vindue, hvor en 21-årig mand fra boede. Betjentene skønnede, at den 21-årig var påvirket af euforiserende stoffer og derfor ikke var helt klar over, hvad han foretog sig. Han blev anholdt og sigtet for hærværk mod bilisten, idet han burde kunne se, hvad der kunne ske, når han kastede ting ud ad vinduet. Efter endt og hurtigt sagsbehandling afleverede politiet den 21-årige på et sygehus til undersøgelse i anledning af de indtagne, euforiserende stoffer.

Politiet afventer nu et erstatningskrav fra bilejeren fra St. Merløse, før sagen mod den 21-årige kan afgøres.