19. maj 2024

En biltyv, havde mere end en stjålet bil på samvittigheden, da han tirsdag formiddag blev opdaget af politiet.

Det var politipersonale, som var til stede ved retsbygningen på Domhusstæde i Holbæk som præventiv bevogtning i anledning af en drabssag, som kørte i reten, som så en mand køre lidt rundt i en bil og efterfølgende parkere ved retsbygningen.

Politiet fik kontakt med en 27-årig mand, der var fra Frederiksværk og som ikke kunne fremvise noget kørekort. Det viste sig nemlig, at han var frakendt kørekortet.

Ved nærmere undersøgelse af bilen viste det sig, at bilen var stjålet i Kastrup for en måned siden. Da den 27-årige blev klar over, at politiet havde fundet ud af dette, flygtede han til fods.

Politifolkene fik dog løbet den 27-årige op, hvorefter han blev anholdt og sigtet for kørsel i frakendelsestiden i en stjålet bil.

Da han blev visiteret, fandt politifolkene en enhåndsbetjent kniv med låsbar knivsblad samt nogle ampuller med anabole steroider. Den anholdte var ikke i besiddelse af en bilnøgle, men den fandt en politihund senere henkastet på flugtruten.

Politiet løslod den 27-årige efter afhøring til sagerne, men han kan forvente senere at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at bilejeren har fået sin bil udleveret.