19. april 2024

Thomas Jensen scorer til 1-0. Foto: Rolf Larsen.

325 tilskuere så på, da Holbæk B&I lørdag eftermiddag tog imod nedrykkerne Svebølle B&I i det traditionsrige lokalopgør.

Inden kampen blev fløjtet igang overrakte elitechef Asger Madsen blomster til Christian Lundsteen i anledning af dennes 50 kamps jubilæum.

Elitechef Asger Madsen overækker blomster til Christian Lundsteen i anledning af hans 50 kampsjubilæum. Foto: Rolf Larsen.

Efter de første fem minutter havde Holbæk B&I haft to skud på mål mens Svebølle havde haft et. Men begge holds målmænd var på plads og kunne tage bolde. I hænderne.

Selvom Holbæk sad på starten af kampen, viste gæsterne også gode takter og blandt andet et kvarter inde havde de et godt opspil, det dog endte med, at bolde blev sendt langt forbi Holbæks mål.

I 28. minut lykkedes det Thomas Jensen at bringe hjemmeholdet foran 1-0.

Med tre minutter tilbage af 1. halvleg var Holbæk tæt på at bringe sig yderligere et mål foran, men afslutningen var for upræcis og sceneriet gentog sig få sekunder efter. Den gik til hjørne og så fik Frederik Tingager hovedet på bolden og sendt den ind til 2-0.

Dermed gik Holbæk til pause med en føring.

I 49. minut havde hjemmeholdet et par chancer, den bedste da et skud mod mål blev til et hjørne. Men det gav ikke noget.

Svebølle gav ind i mellem god modstand og i 58. minut kunne gæsterne have reduceret men bolden gik forbi målet.

Fem minutter senere var det igen hjemmeholdet som havde chancen – oven i købet på et frispark på gæsternes halvdel, men efter lidt spil foran mål, gik bolden forbi.

I 68. minut var Svebølle tæt på scoring, men Holbæks målmand var på plads i målet og fik afværget.

Spillet bølgede frem og tilbage, med mere eller mindre halvhjertede forsøg i begge ender.

Da dommeren fløjtede af Holbæk kunne Holbæk glæde sig over en 2-0 sejr over lokalrivalerne og glæde sig over, at de i modsætning til dagens modstandere, også skal spille i 2. division efter sommerpausen.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.