Orø: Vælgermøde om udkanten og forbindelser

Folketingskandidater fra Orøs tre største partier: Venstre ,Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti deltog i vælgermødet på Hestebedgård på Orø. Det er fra venstre Benedicte Skotte (V), Karin Nødgaard (DF) og Kaare Dybvad(A). Foto: Ib Ballisager.

Folketingskandidater fra Orøs tre største partier: Venstre ,Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti deltog i vælgermødet på Hestebedgård på Orø.
Det er fra venstre Benedicte Skotte (V), Karin Nødgaard (DF) og Kaare Dybvad(A). Foto: Ib Ballisager.

Tirsdag aften var der vælgermøde på Hestebedgaard på Orø med tre folketingskandidater.
Foto: Jesper von Staffeldt.

Foto: Jesper von Staffeldt.


De tre kandidater var Kaare Dybvad (A), Benedicte Skotte (V) og Karin Nødgaard (O). Emnerne var lokale og handlede bl.a. om Orø som udkantsområde, dårlige internetforbindelser og færgetrafik.

Ca. 45 vælgere var mødt frem til duellen mellem repræsentanterne for de tre største partier på øen. Man kan spørge sig selv, hvorfor tre kandidater vil bruge tid på i sidste øjeblik på at overbevise så få vælgere om at netop de og deres parti ligger inde med de vise sten. Men forklaringen er, at nok batter de par hundrede stemmer ikke meget i det store regnskab, men valgkampen gælder ikke kun om at partierne kaprer stemmer fra de andre partier, men i hvert parti er der også en indbyrdes kamp om at få flest personlige stemmer, og her kan kun få stemmer have en afgørende indflydelse.

Vores kollegaer på TV-Vestsjælland fulgte, i modsætning til Holbaekonline.dks medarbejder, debatten helt til den bitre ende, og i dag kan du på TV Vestsjællands hjemmeside se en fyldig reportage fra kl. 12

Besøg TV Vestsjælland på www.tvvestsjaelland.dk

TV Vestsjælland var med og bringer et uddrag af vælgermødet på sin hjemmeside www.tvvestsjaelland.dk. Foto: Jesper von Staffeldt.

TV Vestsjælland var med og bringer et uddrag af vælgermødet på sin hjemmeside www.tvvestsjaelland.dk. Foto: Jesper von Staffeldt.

2 kommentarer

  • jesper von staffeldt

    Vi har talt med TV- Vestsjælland og udsendelsen kommer på senest kl 15. Det tager lang tid at sende en stor videofil gennem internettet.
    Men husk den kommer ikke på Lokalkanalen, men på det blå link ovenover.

  • jesper von staffeldt

    Her er så reportagen endelig :

Leave a Reply