17. maj 2024

Lørdag formiddag anmeldte 34-årig kvinde at hun havde fået stjålet sin mobiltelefon, mens hun var i Fakta på Tåstrup Møllevej i Holbæk.

Kvinden var på indkøb med familie og børn og på et tidspunkt havde den 34-årige mødt en fremmed kvinde ved indkøbsvognen, hvor tasken indeholdende bl.a. en mobiltelefon hang. Kvinden undskyldte sig med en udtalelse om “nogle søde børn i indkøbsvognen”, hvilket anmelderen ikke hæftede sig nærmere ved, før hun efter indkøbene opdagede tyveriet af mobiltelefonen.

Hun mistænkte straks kvinden for at have stjålet telefonen, som anmelderen via et sporingssystem kunne lokalisere til en bestemt adresse i Ladegårdsparken, som ligger ved siden af Fakta. Efter anmeldelsen kørte politiet til en beboelsesejendom med flere etager. Politiet fik bekræftet, at signalementet på den mistænkte kvinde fra supermarkedet og den mistænkte kvinde i Ladegårdsparken var identiske.

Da politiet kort efter henvendte sig hos en 47-årig kvindelig beboer, ringede den stjålne telefon blandt den mistænktes effekter. Politiet fandt nu den stjålne telefon og sigtede den 47-årige for tyveriet af den. Hun kan derfor forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.