Håkansson og Tønder fortsætter som træner-team

Stefan Håkansson fortsætter som cheftræner for Holbæk B&Is 2. divisions hold i næste sæson. Foto: Rolf Larsen.

Stefan Håkansson fortsætter som cheftræner for Holbæk B&Is 2. divisions hold i næste sæson. Foto: Rolf Larsen.

Cheftræner Stefan Håkansson og assistent-træner Peter Ebbe Tønder fortsætter som trænerteam for Holbæk B&I’s 2. divsionshold – med mindre det går helt galt og Holbæk ender med at tabe en eventuel play-off kamp om at forblive i 2. divison.

Stefan Håkansson og Peter Ebbe Tønder har accepteret de løn- og arbejdsvilkår, som der kunne findes plads til i klubbens fortsat stramme budget. Peter Ebbe Tønder har ellers tidligere meldt ud, at han var færdig i Holbæk.

– Det er rigtigt, bekræfter Asger Madsen til Holbæk B&Is hjemmeside og fortsætter:

– men heldigvis har ingen af os på noget tidspunkt smækket med døren. Nu har vi sammensat en forbedret aftale til Tønder. Den indebærer, at han også påtager sig opgaven som målmands-træner. Tønder har tidligere trænet topmålmænd og har en såkaldt M2-uddannelse.

Om trænerteamet siger han:

– De har bevist, at de kan arbejde med en ung, urutineret trup. Stefan er altid velforberedt, han kommer med vindermentalitet, offervilje, blåt blod og et stort personligt engagement. Tønder bringer erfaring, fodbold-intelligens og god sans for de små deltaljer i spillet.

Leave a Reply