Holbæk Erhvervsforum lancerer ny hjemmeside

Holbæk Erhvervsforum har fået ny hjemmeside baseret på kommunens design og CMS-system. Screendump.

Holbæk Erhvervsforum har fået ny hjemmeside baseret på kommunens design og CMS-system. Screendump.

Holbæk Erhvervsforum har fået ny hjemmeside hvor virksomheder, iværksættere og andre interessenter nu let adgang til en masse nyttige informationer, når det kommer til Holbæk Erhvervsforums virke og dét at starte og drive en virksomhed.

– Lanceringen af vores nye hjemmeside er et led i udmøntningen af erhvervsforums strategi for 2015-2018. Her er en forbedret kommunikation til vores medlemmer og den øvrige omverden netop et væsentligt fokuspunkt, forklarer Per Bjørk som er bestyrelsesformand i Holbæk Erhvervsforum og uddyber:

– En velfungerende og tidssvarende hjemmeside, som også fungerer på tablets og smartphones, er således det første basale skridt i vores reformering af kommunikationen. Men også en mere målrettet brug af sociale medier og en højnet nyhedsformidling er blandt de fokusområder, som der skal tages fat på.

Samme design og system som kommunen
Hvis man syntes man har set hjemmesiden før, så er det måske ikke helt forkert. Holbæk Erhvervsforums hjemmeside benytter nemlig samme design – eller template, som det også kaldes i “hjemmesidesprog” og CMS-system som Holbæk Kommune.

– Ved at bruge kommunens platform, har vi fået en løsning af højeste kvalitet, og til en fornuftig pris; både i relation til etablering og drift. Derudover har vi – under implementeringsfasen – kunnet trække på Holbæk Kommunes store webekspertise, hvilket har gjort forløbet smidigt og gnidningsløst. Selvfølgelig har vi lagt en masse knofedt i, at bygge en ny side op fra bunden. Men vi har været i trygge hænder undervejs, fastslår Kenny Jensby, erhvervsdirektør i Holbæk Erhvervsforum.

7 kommentarer

 • Frank Skibby Jensen

  Denne kommentar er fjernet efter ønske fra kommentarskriveren selv.

 • Denne kommentar er fjernet efter ønske fra kommentarskriveren selv.

 • Frank Skibby Jensen

  Denne kommentar er fjernet efter ønske fra kommentarskriveren selv.

 • Denne kommentar er fjernet efter ønske fra kommentarskriveren selv.

 • Frank Skibby Jensen

  Denne kommentar er fjernet efter ønske fra kommentarskriveren selv.

 • Lars O.

  Hej Frank. Der er et ordsprog der siger, at man ikke skal kaste med sten, når man selv bor i et glashus. Og det gælder også dig! Dine hjemmesider er bestemt ikke noget at råbe hurra for. De er meget amatøragtigt lavet. Når jeg googler SpotOn Holbæk, dukker der ikke nogen side op med det navn. Om det er fordi den ikke længere eksisterer, eller fordi den ikke er google-rangeret skal jeg ikke kunne sige. Det er heller ikke noget særligt at være “certificeret Google online professional/YouTube-partner”, men hvis det kan stive dig af så ok. Men hvorfor er du altid så negativ? Hver gang du skriver eller siger noget er du hamrende negativ. Ligemeget hvad andre laver så er det dårligt. Kun du, kære Frank Skibby Jensen, er åbenbart god nok, må vi forstå.

 • Frank Skibby Jensen

  Denne kommentar er fjernet efter ønske fra kommentarskriveren selv.

Leave a Reply