Orø: Der arbejdes på at gøre genbrugspladsen færdig

oroe-genbrugsplads-arbejde-foto-jesper-von-staffeldtSom vi tidligere har skrevet her på Holbaekonline.dk, så har Orø genbrugsplads været lukket for en større ombygning, idet haveaffaldspladsen nu skal være permanent.

Det betyder pladsen foran bygningen får fast grund under fødderne og pt. arbejdes der nu med en større betonkanon for at gøre pladsen klar til at modtage haveaffald senest 1. april.

Et godt råd til Orøborgere og sommerhusejere: Nu har pladsen været lukket næsten en hel måned for modtagelse af affald, så der er sikkert meget affald der har hobet sig op i de små hjem og nu kommer så sommerhusejerne med deres affald, så derfor tøv en anelse, der bliver trængsel på pladsen omkring påske. Der sker ikke noget ved at affaldet får lov at vente en uge eller to.

Leave a Reply