3. maj 2024

I 2013 åbnede Holbæk Forsyning A/S en midlertidig haveaffaldsplads på Orø Genbrugsplads, hvor man har kunnet aflevere haveaffald døgnet rundt. Det bliver nu gjort permanent.

Genbrugspladsen er lukket i denne måned, mens man ombygger genbrugspladsen.

Det sker ved en ombygning, der lukker genbrugspladsen hele marts. En stor del af ombygningen foregår i indkørslen til genbrugspladsen, og det vil derfor ikke være muligt at bruge genbrugspladsen, så længe arbejdet står på.

Holbæk Forsyning A/S oplyser, at man forventer at åbne genbrugspladsen igen senest 1. april.

2 thoughts on “Orø: Døgnåben haveaffaldsplads bliver permanent

  1. Det ville være godt hvis man samtidig fik selve affalds hallen gjort døgn åben med kort, det kan man andre steder så her på øen er det nærmest oplagt at tilbyde det. Det er efter min mening alt for lidt med 3 timer åben om ugen i vinter halvåret, så derfor dette forslag.

  2. Rimeligt forslag. Uden at have kigget på det, så kunne jeg forestille mig, at den betaling som man giver for genbrugspladsen på Orø er en rimelig høj timepris pr. åbningstime. Vi er fastboer i Ringsted med en åbningstid de 5 hverdage 8 – 18 og weeekend 9 – 16. Så Orø har så absolut plads til forbedringer. Kunne specielt lette trykket på trafikken i den ådnsvage hal, når der er travlt.

Comments are closed.