7. maj 2024

Arenasagen er ikke død endnu – den spørger stadig på og ikke mindst under overfalden. Det er tilsyneladende hårdknude i den og det har, hvad Holbaekonline.dk erfarer, næsten lammet samarbejdet i byrådet.

Flere byrådsmedlemmer har overfor Holbaekonline.dk erklæret, at der er et utroligt dårligt arbejdsklima, og ikke mindst menneskeligt klima mellem byrådets politiske partier. I mindst ét af byrådets partier, er der også indbyrdes mellem både nuværende og tidligere byrådsmedlemmer et mindre godt klima.

Hvor meget vil I bruge?
Måske kan et møde i aften klokken 19 på Hotel Sidesporet (det tidligere Holbæk Vandrerhjem) for alle byrådsmedlemmer løsne en smule op på situationen, hvis man tager de optimistiske briller på. Det er det konservative byrådsmedlem Michael Suhr, der er initiativtager til mødet.

– Jeg håber vi kan spille med åbne kort og vi – dvs. modstanderne (af Arena-projektet -red.), står ikke med en færdig opskrift og en gennemregnet økonomi på et alternativ forslag, siger Michael Suhr til holbaekonline.dk og fortsætter:

– Vi vil i stedet spørge hver enkelt gruppe: hvor meget vil I bruge af penge på nye idrætsfaciliteter, og hvis et flertal går ind for stort set det samme beløb, så kan man jo regne bagud og se hvad man kan få for pengene.

Det skal endnu engang understreges at mødet kun er for byrådsmedlemmer, evt. idrætsforeninger kan derfor ikke blande sig i debatten. Flere af tilhængerne af en Arena vil også deltage i mødet, erfarer Holbaekonline.dk

I næste uge vil der også være endnu et møde, denne gang også for hele byrådet – men også for foreningsrepræsentanter. På dette møde vil arkitektfirmaet Kullegaard vise nogle tegninger på en ny svømmehal. Vi vil senere skrive lidt mere om dette møde, når vi bl.a. har talt med Carsten Damgaard.

2 thoughts on “Holbæk Arena: Hvad kan vi få for??

  1. Her hvad Carsten Damgaard kan bidrage med om sidstnævnte møde :Foreningerne i Holbæk by har inviteret alle byrådspolitikere til et lukket dialog møde onsdag den 25. februar på adressen Kanalstræde 10 i Holbæk. Formålet er en fortsat dialog om fremtidens idrætsfaciliteter i Holbæk By, hvor foreningerne har lyttet til debatten, og vil i dialog med byrådspolitikerne på grundlag af denne.

    Min rolle er, som hidtil, at være den, der koordinerer for foreningerne – det er mest praktisk.

  2. Mødet i næste uge er indkaldt af en af idé mændene bag det store Arena projekt
    Carsten Damgard. Arkitektfirmaet Thomas Kullegaard har,i den sidste månedstid, i samarbejde med entreprenør Morten Henriksen, udarbejdet et nyt projekt med multihal og svømmehal der i pris og størrelse nærmer sig det alternative forslag byrådet blev præsenteret for i december måned, men som borgmesteren ikke har ønsket at beregne nærmere. Svømmehallens dimensioner er for øvrigt efter de givende oplysninger udarbejdet i samarbejdet med formanden for Holbæk Svømmeklub. Hvor projektet skal placeres er ikke kendt, men man må formode at den tidligere idé med Arena projektet ved Omfartsvejen, uden for byen, er ude af billedet. Oplysningerne stammer fra en af Holbaekonlines kilder.

Comments are closed.