22. september 2024

Det radikale byrådsmedlem og folketingskandidat, Emrah Tuncer vil åbne landets første ældrecenter med fokus på ting, som ældre af anden etnisk herkomst end dansk kan have brug for.

Centret skal ligge i det tidligere plejehjem i Gislinge og det er idéen, at der skal tages udgangspunkt i muslimske værdier. F.eks. skal der indrettes bederum. Det skriver Nordvestnyt.

Stor debat
Planerne om at åbne et plejecenter for ældre med invandrerbaggrund, har skabt debat på bl.a. Facebook. Der er ytringer både for og imod idéen.

Emrah Tuncer hæfter sig selv ved de positive kommentarer, og skriver på sin Facebook-profil:

– Jeg takker rigtigt mange gange for alle de positive og al opbakningen – det betyder meget for mig.

Og Emrah Tuncer for opbakning fra en måske lidt uventet kant, nemlig et af Dansk Folkepartis store profiler, folketingsmedlem Søren Espersen, der til Ekstrabladet.dk siger:

– Jøderne har jo også et plejehjem inde i Krystalgade, og det har fungeret i over 50 år. Private plejehjem er noget, der er helt normalt i Danmark.

Han understreger, at det er helt afgørende, at det er privat:

– Hvis folk har lyst til at lave private plejehjem eller skoler, er det deres eget valg. Det offentlige skal bare ikke tage sig af det, siger DF’s folketingsmedlem Søren Espersen til Ekstrabladet.dk.

1 thought on “Emrah Tuncer vil åbne plejecenter for ældre med indvandrerbaggrund

  1. Det lyder som en god idé med sådan et plejecenter. Selvfølgelig skal der også være plejecenter hvor muslimske værdier tæller.

Comments are closed.