29. marts 2024

Holbæk HKs herrer vandt søndag over Rødby HK. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk HKs herrer vandt søndag eftermiddag over Rødby HK, da de to hold mødtes i 3. division.

Kampen blev spillet i stadionhallen, hvor knapt 100 tilskuere havde fundet vej, for at følge kampen. Da begge hold spiller i røde trøjer og hvide bukser, måtte Rødby trække i blå overtræksveste.

Det var en meget lige kamp, selvom holbækkerne i det meste af tiden var et eller to mål foran. Gæsterne holdt dog godt fast og hjemmeholdet fik ikke lov til at “stikke af”.

17 minutter inde i kampen kom gæsterne foran med to mål, men holbækkerne svarede igen og da pausesignalet lød, var stillingen således 14-12.

Efter pausen var det Rødby, som først fik scoret til 14-13. Men få sekunder efter gjorde Holbæk det til 15-13 og så gentog scenariet sig fra 1. halvleg – Holbækkerne fik ikke lov til at få nogen større føring og i 43. minut udlignede Rødby til 20-20.

Det var dog ikke en stilling der holdt længe og med fem minutter igen var Holbæk foran 26-23.

Gæsterne kom dog igen til sidst og havde reduceret til 27-25, da kampen sluttede.

Kan du ikke se slideshowet herover? – så klik her.