Orø: Hurtig på pletten

Lørdag landede en lægehelikopter på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

Lørdag landede en lægehelikopter på Orø. Foto: Jesper von Staffeldt.

I dag lørdag lidt over 9 landede en akutlæge-helikopter på pladsen bag ved Orø Brugs.

Her drejede det sig om et akuttilfælde for en af beboerne i Elnebjegcenteret, og samtidig var også en ambulance fra fastlandet til stede.

Er man ældre med lidt skrøbeligt helbred, så er Orø nok en af de bedste steder at bo: Vi har egen læge med døgnvagt, frivillige akuthjælpere, en ambulance fra fastlandet kan være hurtig til stede og i sidste instans kan akutlægehelikopteren tilkaldes.

På det sidste har Deres udsendte bemærket flere besøg af lægehelikopteren end før lande på øen, det skyldes jo nok også, at mens næsten alt falder på Orø, børnetal, beboerantal, huspriserne m.m., så er der noget som stiger hvert år: Nemlig beboernes gennemsnitsalder.

Rart hvis “skuden” skulle vende engang.

Leave a Reply