S-kandidat til regeringen: Bevar håndværkerfradraget

Den socialdemokratiske folketingskandidat Kaare Dybvad opfordrer regeringen til at genindføre håndværkerfradraget. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Den socialdemokratiske folketingskandidat Kaare Dybvad opfordrer regeringen til at genindføre håndværkerfradraget. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Den lokale folketingskandidat i Sjællands Storkreds for Socialdemokraterne, Kaare Dybvad, er enig med Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen i, at håndværkerfradraget skal genindføres.

Lars Løkke Rasmussen meldte i denne uge ud, at genindførelsen af håndværkerfradraget er hans ultimative krav, hvis han igen skal være statsminister. Kaare Dybvad opfordrer regeringen til at lytte til kritikken, og genindføre håndværkerfradraget, der ikke mindst er afgørende for Syd- og Vestsjælland.

– Regeringen må forholde sig til virkeligheden, og genindføre håndværkerfradraget. Danmark er endnu ikke kommet helt ud af krisen, og derfor er der brug for at understøtte beskæftigelsen i byggeriet. Jeg frygter at det manglende håndværkerfradrag vil resultere i fyringsrunder hos håndværksmestrene i vores område, hvor byggeriet er den branche der beskæftiger flest.

Kaare Dybvad har noteret sig at Lars Løkke har sat sig benhårdt på håndværkerfradraget, og har gjort det til et hovedløfte i Venstres valgkampagne. Men det må regeringen se bort fra, lyder det.

– Jeg håber ikke at regeringens modstand imod håndværkerfradraget, bunder i en frygt for at tabe ansigt til Lars Løkke og Venstre. Tiden er ikke til Christiansborg-fnidder nu. Vi har brug for at skabe tryghed for de danske håndværkere, og derfor skal vi give danskerne lyst til at investere i forbedringer af deres bolig.

En kommentar

Leave a Reply