15. juni 2024

Ole Thestrup i rollen som Kaptajn de Treville i rockmusicalen De 3 Musketerer. Foto: Robin Skjoldborg.

Ole Thestrup i rollen som Kaptajn de Treville i rockmusicalen De 3 Musketerer. Foto: Robin Skjoldborg.
Ole Thestrup i rollen som Kaptajn de Treville i rockmusicalen De 3 Musketerer, som han måtte forlade i starten af december. Foto: Robin Skjoldborg.
Den folkekære skuespiller, Ole Thestrup kan holde nytår hjemme på Tuse Næs efter en firedobbelt bypass-operation lillejuleaftensdag.

Det skriver ekstrabladet.dk.

– Jeg har i flere år lidt af stakåndethed. Men nu var det altså blevet alvorligt. Jeg kunne jo fand’me ikke gå 50 meter uden at holde pause. Det holdt sgu ikke, siger til Ekstrabladet.dk og fortæller at han har lært lektion og godt ved, han skal holde øje med kolestroltallet og få motion.

Ole Thestrup, der i starten af december måtte stoppe op Østre Gasværks forestilling De 3 Musketerer, tager den nu med ro, men forventer, ifølge Ekstrabladet.dk, at være tilbage “for fuld hammer”, når prøverne starter på ‘Tam Tam-revyen’ i Tivoli til april.