Ole Thestrup skal opereres: Forlader De 3 Musketerer

 Ole Thestrup i rollen som Kaptajn de Treville i rockmusicalen De 3 Musketerer. Foto: Robin Skjoldborg.


Ole Thestrup i rollen som Kaptajn de Treville i rockmusicalen De 3 Musketerer. Foto: Robin Skjoldborg.

Ole Thestrup, der bor på Tuse Næs, er nu helt ude af Østre Gasværks forestilling De 3 Musketerer.

I starten af december blev skuespilleren Ole Thestrup ramt af hjerteproblemer og det betød, at han måtte melde fra til kommende forestillinger på teateret, hvor han spillede Kaptajn de Treville i rock musicalen De 3 Musketerer.

Det forventedes da, at han ville vende tilbage til scenen i efter nytår. Men sådan kommer det ikke til at gå. Ole Thestrup skal have en bypass operation og han når derfor ikke at komme tilbage til forestillingen. I stedet skal hans rolle fremover spilles af Kirsten Lehfeldt.

Leave a Reply